Even voorstellen....

Mijn naam is Suze Hoogesteger en ik ben 57 jaar. Ik ben getrouwd met Durk en heb drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn. Vanaf 1974 ben ik met honden bezig. Ik heb bijvoorbeeld vier jaar als assistente in het dierenasiel gewerkt.
 
 

M'n eerste hond was een bastaard, m'n tweede een stabij. Van 1986 tot 1998 heb ik Saarloos Wolfhonden gehad. In 1993 kreeg ik m'n eerste Wetterhoun. Sindsdien heb ik m'n hart aan dit ras verpand. Ik heb altijd meerdere honden gehad. Momenteel heb ik twee Wetterhounen: een teef van ruim drie, waarmee ik al een nest heb gefokt, en een jonge reu die in september 2014 is geboren. Met het teefje wil ik in de zomer van 2015 ook weer een nestje gaan fokken.  

 

In 2005 ben ik begonnen met de hondenuitlaatservice en ik geniet daar nog elke dag van. Ik vind het heel bevredigend om de honden iets extra's te geven. Dat de honden het ook waarderen blijkt wel uit de manier waarop ik begroet word wanneer ik ze op kom halen; stuk voor stuk zijn ze enthousiast! Dat zijn ze trouwens ook als ik ze privé tegenkom, voor mij een teken dat de honden het echt leuk vinden om met me mee te gaan.